Αρχείο μηνός Μάιος 2015

Επίσκεψη Α.Σ. “Αίας Κιλκίς” Τμήμα Τζούντο

FullSizeRender FullSizeRender[1]

Σήμερα, ημέρα Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 μας επισκέφθηκαν ο προπονητής και οι αθλητές του Α.Σ. “Αίας Κιλκίς” για μια επίδειξη του Ολυμπιακού αθλήματος του Τζούντο. Στην επίδειξη αυτή έλαβαν μέρος όλοι οι μαθητές του σχολείου δοκιμάζοντας διάφορες τεχνικές του αθλήματος.

Πληροφορίες:

Αθλητικός Σύλλογος “Αίας Κιλκίς”
Τηλέφωνο: 6947325628
Ιστοσελίδα: www.aiaskilkis.gr
e-mail: info@aiaskilkis.gr
Facebook: Aias Kilkis

Σχολικοί Αγώνες αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου Σ.Μ.Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας

agones01

Στα πλαίσια της διοργάνωσης “Σχολικοί Αγώνες αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου Σ.Μ.Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας”, το σχολείο μας συμμετείχε με έναν ικανοποιητικό αριθμό παιδιών στα αθλήματα που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας, για τις διακρίσεις!

IMG_0158 IMG_0168 IMG_0200 IMG_0239

Πολιτιστικά Προγράμματα Σχολ. Δραστηριοτήτων

Στα πλαίσια πολιτιστικών προγραμμάτων των σχολικών δραστηριοτήτων του έτους 2014-2015, αναλάβαμε να υλοποιήσουμε 6 διαφορετικά πολιτιστικά προγράμματα.

1. Κινηματογραφική Λέσχη

2. Μαύρο Θέατρο (Θεατρικό Δρώμενο)

3. Λαχανόκηπος / Βοτανόκηπος

4. Ανακύκλωση / Κομποστοποίηση

5. Γεωμετρικά Σχήματα

6. Επαγγελματικές Μονογραφίες Γεωτεχνικών Επαγγελμάτων (Γεωπόνος)

Τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών στις 5 Μαΐου 2015 είναι τα εξής:

  • Το δέντρο που έδινε (Θεατρικό)

POLPROG01

  • Λαχανόκηπος / Βοτανόκηπος

POLPROG02

  • Κινηματογραφική Λέσχη

POLPROG03

Ημερίδα “Με ασφάλεια στο διαδίκτυο”

Την Τετάρτη (6 Μαΐου) στις 6.00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο ? Cyber Βullying», που συνδιοργάνωσαν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, η Π.Ο.Δ.Π./Δ.Δ.Ε. Πέλλας, το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών ? Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών, το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» και το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών.

Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Υποστράτηγος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), κ. Μανώλης Σφακιανάκης και οι συνεργάτιδές του, η Αστυνόμος Β΄ κ. Όλγα Γαλάνη και η Υπαστυνόμος Α΄ κ. Μαρία Γρουζτίδου. Επίσης, σημαντική ήταν η ομιλία του Κλινικού Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπευτή, Επιστημονικά Υπεύθυνου του Κέντρου Πρόληψης Ν. Πέλλας «ΟΡΑΜΑ» κ. Λάζαρου Σιάντση.

5η Ανθοέκθεση Δήμου Πέλλας

IMG_0082 IMG_0083 IMG_0087 IMG_0088 IMG_0092 IMG_0093 IMG_0095 IMG_0086 IMG_0090 IMG_0091

Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) και παραγωγούς φυτών από τον Δήμο και την ευρύτερη περιοχή διοργάνωσαν για πέμπτη συνεχή χρονιά την “Ανθοέκθεση”, η οποία διήρκεσε από την Παρασκευή 24 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου 2015.

Το σχολείο μας πραγματοποίησε σχολικό περίπατο στην ανθοέκθεση (30/4/2015) και οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά σε μία απίστευτη ποικιλία σχεδίων και εκθεμάτων, καθώς και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.