Αρχείο ημέρας 26 Μαρτίου 2020

Μεσογειακά νηστίσιμα ελαιοψωμάκια

Η αξία της μεσογειακής διατροφής για την υγεία είναι αναμφισβήτητη. Καρπός του χαρακτηριστικού δέντρου της Μεσογείου, η ελιά, εκτός από την πολύτιμη προσφορά της στην παραγωγή εξαίσιου φυτικού ελαίου, αποτελεί από μόνη της βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής. Οι ελιές αποτελούνται κατά 11-15% από λιπαρά. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών είναι ελαϊκό οξύ, ένα λιπαρό οξύ με πολλά οφέλη για την υγεία. Μπορούμε λοιπόν να εφαρμόσουμε την μεσογειακή διατροφή ακόμη και στην επιλογή των σνακ που φτιάχνουμε.

Ευκαιρία λοιπόν να φτιάξουμε ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΕΛΑΙΟΨΩΜΑΚΙΑ, ότι καλύτερο για ένα υγιεινό δεκατιανό ή απογευματινό. Ακολουθούμε λοιπόν τα βήματα που θα βρούμε στο παρακάτω αρχείο και τα ελαιοψωμάκια μας θα είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Χρυσοπηγή Γεωργιάδου