Αρχείο μηνός Ιούνιος 2021

Τελευταία μέρα μαθημάτων

Την Τρίτη 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η τελευταία μέρα των μαθημάτων για τους μαθητές/τριες μας. Μοιράστηκαν δώρα από την Διευθύντρια του σχολείου μας και αποχαιρετήσαμε όλοι μαζί τους μαθητές/τριες μας. Ανταλλάξαμε ευχές για καλό καλοκαίρι και είπαμε καλή αντάμωση για τον Σεπτέμβριο.

Συνεκπαίδευση του Σχολείου μας με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λιβαδειάς

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως και μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης ένα πρόγραμμα Συνεκπαίδευσης του σχολείου μας με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λιβαδειάς. Το γνωστικό αντικείμενο αφορούσε τη Φυσική Αγωγή και η επιμέρους ενότητα ήταν “Παιχνίδια στην αυλή του σχολείου μας”. Φέτος οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής με τους μαθητές/τριες μας, ζωγράφισαν επιδαπέδια παιχνίδια στην αυλή του σχολείου μας. Αυτά λοιπόν παρουσιάσαμε στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λιβαδειάς μέσα από το θεωρητικό τους πλαίσιο, κανόνες και τρόπος παιχνιδιού. Επίσης, σε ένα βίντεο παρουσιάσαμε αθλητικές δράσεις που κάναμε στην αυλή του σχολείου μας κατά την φετινή σχολική χρονιά. Ακόμη, οι μαθητές των δυο σχολείων συνομίλησαν μεταξύ τους για τα παιχνίδια στην αυλή των σχολείων και αντάλλαξαν εμπειρίες για την φετινή σχολική χρονιά. Τέλος, οι μαθητές/τριες του σχολείου μας βγήκαν στην αυλή και πραγματοποίησαν “live” αθλητικές δραστηριότητες και μέσω ενός κινητού τηλεφώνου και σύγχρονης τηλεκπαίδευσης οι μαθητές των δυο σχολείων επικοινωνούσαν και αλληλεπιδρούσαν. Ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία καθώς οι μαθητές/τριες των δυο σχολείων χάρηκαν πολύ, αλληλεπίδρασαν μέσα από συζητήσεις και μοιράστηκαν εμπειρίες.

Παγκόσμια ημέρα Ποδηλάτου

Το σχολείο μας από σήμερα έχει καινούργια ποδήλατα. Οι μαθητές μας είναι ενθουσιασμένοι. Μαζί με τα ποδήλατα φοράνε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την ασφάλεια τους. Οι γυμναστές του σχολείου μας μαζί με το ΕΒΠ, εκπαιδεύουν τους μαθητές/τριες μας, να μάθουν να ισορροπούν και να ποδηλατούν με ασφάλεια.

Ψώνια στο Περίπτερο του σχολείου μας

Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας μαθαίνουν να ψωνίζουν στο περίπτερο που δημιούργησε ο Μαθηματικός του σχολείου μας με τη βοήθεια του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού. Επιλέγουν τα καλύτερα, συγκρίνουν τιμές και αγοράζουν. Μαθαίνουμε να ψωνίζουμε αλλά και να κάνουμε οικονομία.