Αρχείο μηνός Φεβρουάριος 2022

Επιμόρφωση στη Μουσειακή Αγωγή

Επιμόρφωση από την κα Ταραρά Αναστασία Πε02 με θέμα Μουσειακή αγωγή. Οι εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ παρακολούθησαν την υπέροχη δουλειά της κας Ταραρά και στο τέλος δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Συγχαρητήρια στην επιμορφώτρια.

Επιμόρφωση στην Ιστορία της Κώφωσης

Τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου η κ. Δήμτση Μαρία στο πλαίσιο του κύκλου των επιμορφώσεων που έχει ξεκινήσει στο ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών, παρουσίασε εισήγηση με θέμα: «Ιστορία της Κώφωσης». Την πραγματικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση παρακολούθησε το σύνολο των εκπαιδευτικών του σχολείου. Οι εκπαιδευτικοί στο τέλος της εισήγησης έθεσαν πλήθος ερωτημάτων και ακολούθησε εποικοδομητική και ανατροφοδοτική συζήτηση. Θερμά συγχαρητήρια!

Το δέντρο της αγάπης

Στο εργαστήριο κοπτικής ραπτικής οι μαθήτριες του Β2 δημιούργησαν το δέντρο της αγάπης. Έκοψαν, έραψαν, συνέθεσαν και κόλλησαν καρδιές από ύφασμα.

Στο τέλος της ημέρας το έδειξαν στους συμμαθητές τους και όλοι μαζί μοιράστηκαν το μήνυμα της αγάπης.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ (BURNOUT)

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στο σχολείο μας έλαβε χώρα επιμόρφωση 2 ωρών για το σύνδρομο της επαγγελματικής εξουθένωσης. Την επιμόρφωση εκπόνησαν οι Μπουρδάνου Ελένη, κλινική ψυχολόγος και η Γκίνογλου Μαρία, κοινωνική λειτουργός. Προσεγγίσαμε το κοινωνικό φαινόμενο μέσα από το βιοψυχοκοινωνικό μοντέλο και υπογραμμίσαμε τη σημασία που χρειάζεται να δώσουν οι φορείς για το φαινόμενο στους χώρους της υγείας και της αναπηρίας. Ακολούθησε συζήτηση και στη συνέχεια δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Επιμόρφωση στις Πρώτες Βοήθειες

ΟΙ MAΘHTEΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠAPAKOΛOYΘHΣAN MAΘHMATA “ΠPΩTΩN BOHΘEIΩN” KAI ΣΤΗ ΣYNEXEIA TA ΠAPOYΣIAΣAN ΣTOYΣ YΠOΛOIΠOYΣ ΣYMMAΘHTEΣ TOYΣ, AΛΛA KΑΙ ΣTOYΣ EKΠAIΔEYTIKOYΣ TOY ΣXOΛEIOY MAΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

OI ENOTHTEΣ TΩN MAΘHMATΩN ΠOY ΠAPAKOΛOYΘHΣAN AΦOPOYΣAN:

– ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

– PINOPPAΓIA

-TPAYMATA

-ΠNIΓMO AΠO ΞENO ΣΩMA.

Ημέρα μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος – 27 Ιανουαρίου

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών και οι εκπαιδευτικοί σήμερα τίμησαν τους νεκρούς του Ολοκαυτώματος. Ποτέ ξανά. Δεν ξεχνάμε. Θυμόμαστε για πάντα. Όποιος ξεχνά επαναλαμβάνει. Όποιος θυμάται σέβεται. Και τα παιδιά μας αυτό κράτησαν . ΘΥΜΆΜΑΙ!!!