Αρχείο μηνός Απρίλιος 2022

Ευχές για το Άγιο Πάσχα

Η Διευθύντρια, οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Γιαννιτσών, σας εύχονται ολόψυχα υγεία, αγάπη και ευλογία. Οι Άγιες Ημέρες του Κυρίου να σας βρουν μαζί με την οικογένεια σας ευτυχισμένους.

 
Η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Γιαννιτσών

 Αλμπανίδου Πολυξένη

“Γιαννιτσά Εν δράσει” 2ο τεύχος της εφημερίδας μας

Μόλις κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος της εφημερίδας μας με κεντρικό θέμα τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος! Για την έντυπη έκδοση απευθυνθείτε στο σχολείο μας!

https://issuu.com/cbatsios/docs/_2_

Επιμορφωτικό πρόγραμμα

Στα πλαίσια των επιμορφωτικών προγραμμάτων του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να μας επισκεφθούν κατόπιν έγγραφου αιτήματος μας, δύο διασώστες του ΕΚΑΒ Γιαννιτσών και για δύο ώρες επιμόρφωσαν παιδιά και εκπαιδευτικούς. Το πρώτο στάδιο περιελάμβανε γνωριμία των παιδιών μας με τους δύο διασώστες, τον Κο Στέλιο και τον Κο Σάκη και ακολούθησε σεμινάριο πρώτων βοηθειών και ερωτήσεις των παιδιών. Το δεύτερο στάδιο περιελάμβανε παρουσίαση του εσωτερικού ενός ασθενοφόρου, τι έχει μέσα, πως διαχειρίζονται την κάθε περίπτωση που αναλαμβάνουν. Ήταν τόσο αναλυτικοί και τόσο κατατοπιστικοί που τα παιδιά μας ενθουσιάστηκαν και τους βομβάρδισαν κυριολεκτικά στις ερωτήσεις. Μέχρι που ζήτησαν να βάλουν τους φάρους και την σειρήνα. Πανικός!!! Ευχαριστούμε θερμά τους δύο υπέροχους διασώστες που έδωσαν τόση χαρά στα παιδιά μας. Ευχαριστούμε την ηγεσία του ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας.

Η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών

Αλμπανίδου Πολύνα

Καθάρισμα κήπων και θερμοκηπίων

Πολύ δουλειά έπεσε στο ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών. Τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Έρχεται το Πάσχα και η αυλή μας πρέπει να λάμπει. Έτσι ο Γεωπόνος κος Κορώνας μαζί με την επίσης Γεωπόνο κα Χρήστου Ελπινίκη είχαν ασπρίσματα, καθάρισμα κήπων και θερμοκηπίων.

Πασχαλινά καλάθια των μαθητών

Οι εκπαιδευτικοί μας Ελπίδα Καλογερίδου , Ρίζος Θωμάς και Γκίνογλου Μαρία, γεμάτοι αγάπη ετοιμάζουν με την βοήθεια των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών, τα Πασχαλινά καλάθια των μαθητών. Μπράβο σε όλους!!! Φοβερή δουλειά.

Διαδικτυακή συνάντηση για το πρόγραμμα E-twining

Πρώτη διαδικτυακή συνάντηση για το πρόγραμμα E-twining ,ανάμεσα στο ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών και το ΕΝΕΓΥΛ Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Κορίνθου. Στο πρόγραμμα έχουμε συνεργάτες από 7 χώρες από όλο τον κόσμο. Ένα πρόγραμμα με μεγάλο ενδιαφέρον και αφορά τα παραδοσιακά παιχνίδια και παραδοσιακούς χορούς από όλο τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι,με τη κα διευθύντρια Αλμπανίδου Πολυξένη, τη κα διευθύντρια ΕΝΕΕΓΥΛ Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, την κα Αγάπη Δουλκερίδου ,το κο Χατζόγλου Αλέξανδρο, τον κο Χρήστο Μπάτσιο, την κα Μαρία Πασλαμούσκα, την κα Ματίλντα Αβδελα, την κα Κωνσταντίνα Πεικου, τη κα Ζαχιλα Αναστασία, τη κα Μαρία Δημογλίδου και τη κα Μαρία Δήμτση.

Ιχνηλατώντας το παρελθόν μέσα από τα μονοπάτια της παράδοσης: χοροί και παιχνίδια

Κονωνική και εκπαιδευτική προσέγγιση στην ειδική αγωγή. ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών και ΕΝΕΓΥΛ Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Αναργύρων. Πολλοί συνεργάτες από όλο τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι για το πρόγραμμα μας στο E-twining μαζί με τη διευθύντρια Αλμπανίδου Πολυξένη, τη διευθύντρια ΕΝΕΕΓΥΛ Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, την κα Αγάπη Δουλκερίδου ,το κο Χατζόγλου Αλέξανδρο, την κα Αριστέα Καλογεροπούλου , τον κο Χρήστο Μπάτσιο, την κα Μαρία Πασλαμούσκα, την κα Ματίλντα Αβδελα, την κα Κωνσταντίνα Πεικου, τη κα Ζαχιλα Αναστασία, τη κα Μαρία Δημογλίδου και τη κα Μαρία Δήμτση.

Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων, η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών ευχαριστούν θερμά την κα Χριστίνα Παπαδοπούλου δημοσιογράφο της εφημερίδας Λόγος της Πέλλας, για την συνεχή στήριξη του σχολείου. Έφερε κεράσματα για τα παιδιά και αγόρασε τις γιορτινές μας λαμπάδες.Καλή Ανάσταση Κα Χριστίνα με υγεία αγάπη και ευλογία.


Αφίσα για την παγκόσμια ανάπτυξη

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών προετοιμάζονται για να γίνουν πρεσβευτές των 17 παγκόσμιων στόχων για την παγκόσμια ανάπτυξη. Παρουσιάστηκε η σχετική αφίσα η οποία και τοποθετήθηκε σε εμφανές σημείο με σκοπό την ενημέρωση όλων όσων βρίσκονται ή επισκέπτονται το ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών. Συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά κυρίως στην εκπαιδευτικό Γεωπόνο κα Ελπινίκη Χρήστου.

2 Απριλίου Παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό!!!!

Ο αυτισμός, είναι ο γενικός όρος για μια ομάδα σύνθετων διαταραχών της ανάπτυξης του εγκεφάλου η οποία οδηγεί σε ποικίλες δυσκολίες και περιορισμούς στην διαμόρφωση γνωστικών λειτουργιών, στον τρόπο επικοινωνίας και την επεξεργασία των αισθητηριακών ερεθισμάτων. Ο αυτισμός είναι μια πολύπλοκη νεύρο-ψυχιατρική διαταραχή, που εμποδίζει την ομαλή ανάπτυξη του ανθρώπου και απομονώνει τον πάσχοντα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ευχαριστήριο

Οι μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων,ο Σύλλογος Γονέων και η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών, ευχαριστούν θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης NOVA GREEN και την κα Νικολαιδου Πόπη Διευθύντρια του Ειδικού Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών, που μεσολαβησεγια την γενναιόδωρη προσφορά φυτών εποχής για το Εργαστήριο Γεωπονίας του σχολείου και συγκεκριμένα για το θερμοκήπιο μας, το οποίο είναι έτοιμο να δεχτεί τα νέα φυτά.Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευλογημένη Ανάσταση του Χριστού.Η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών

Nέες Λαμπάδες

Γιατί τα παιδιά μας, σας ετοιμάζουν θαύματα για το φετινό Πάσχα.Νέες λαμπάες ιδιαίτερες, χειροποίητες, μαγικές!!!Νέα σχέδια , νέες όμορφες χειροποίητες δημιουργίες από τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών.