Αρχείο μηνός Οκτώβριος 2022

Επίσκεψη στον οδοντίατρο – στοματική υγιεινή

Ευχαριστούμε θερμά τον Οδοντίατρο της πόλης μας Κο Δουβατζή Πέτρο που για μια φορά ακόμη στηρίζει το ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών. Αφιερωσε όλο το πρωινό του για να δείξει στους μαθητές μας πως να περιποιούνται τα δόντια τους και γενικά μίλησε στα παιδιά για την στοματική υγιεινή. Μετά γέμισε δώρα τα παιδιά μας και μια οδοντοστοιχία τεχνητή για να κάνει το μάθημα της στο σχολείο μας η Νοσηλεύτρια μας η κα Κεχαγιά Χρυσά. Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και οι μαθητές μας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον αγαπητό μας δωρητή Πέτρο Δουβατζή.

Συνεκπαίδευση με το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ηρακλείου

Στα πλαίσια της ημέρας σχολικού αθλητισμού, που οργανώνεται κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ηρακλείου και το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Γιαννιτσών τηλεδιάσκεψη παρούσας της Ολυμπιονίκη Ελισάβετ Μυστακίδου, η οποία ενημέρωσε παιδιά και των δυο σχολείων και απάντησε σε πολλά ερωτήματα τους.

Παράθεση ευχαριστηρίων όπως είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ηρακλείου:

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον σύζυγο και προπονητή της, την Διευθύντριά του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Γιαννιτσών καθώς και τους συναδέλφους μας σε αυτό για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστούμε πολύ!

https://eneegylira.blogspot.com/2022/09/blog-post_3.html

Διδακτική επίσκεψη στο cafe “The Branch”

Διδακτική επίσκεψη των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών στο cafe “The Branch” στα Γιαννιτσά. Τέλεια εμπειρία! Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη για τις γνώσεις που μετέδωσε στους μαθητές μας. Ευχαριστούμε για το κέρασμα σε όλα τα παιδιά μας. Πράξεις αγάπης και σεβασμού!

Επίσκεψη της Ολυμπιονίκη Έλλης Μυστακίδου

Ευχαριστούμε θερμά την Ολυμπιονίκη μας κα Έλλη Μυστακίδου και τον Κο Γαβριηλίδη Γιάννη, προπονητή και σύζυγό της για την τιμή που έκαναν στο σχολείο μας. Τα παιδιά μας χάρηκαν τόσο πολύ που δεν τους άφηναν να φύγουν! Ανταλλάξαμε αναμνηστικά δώρα και οι μαθητές τους έδωσαν μετάλλια που έφτιαξαν με τα χρυσά τους χέρια. Άναψε εκ νέου η δάδα στο σχολείο μας μετά από 18 χρόνια με την οποία η κα Μυστακίδου μετέφερε τη φλόγα στην πόλη μας το 2004!

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

Η 9η Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού γιορτάστηκε με λαμπρότητα στο ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών. Η εικαστικός μας δημιούργησε ένα μεγάλο πανό με θέμα τον Αθλητισμό. Όλοι οι μαθητές ζωγράφισαν για να φτιάξουν αυτό το μαγικό πανό. Τοποθετήθηκε καινούργιος κάδος ανακύκλωσης και στο τέλος της ημέρας δόθηκαν έπαινοι στους μαθητές.