Όλα τα άρθρα του/της admin

Επίσκεψη στον οδοντίατρο – στοματική υγιεινή

Ευχαριστούμε θερμά τον Οδοντίατρο της πόλης μας Κο Δουβατζή Πέτρο που για μια φορά ακόμη στηρίζει το ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών. Αφιερωσε όλο το πρωινό του για να δείξει στους μαθητές μας πως να περιποιούνται τα δόντια τους και γενικά μίλησε στα παιδιά για την στοματική υγιεινή. Μετά γέμισε δώρα τα παιδιά μας και μια οδοντοστοιχία τεχνητή για να κάνει το μάθημα της στο σχολείο μας η Νοσηλεύτρια μας η κα Κεχαγιά Χρυσά. Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και οι μαθητές μας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον αγαπητό μας δωρητή Πέτρο Δουβατζή.

Συνεκπαίδευση με το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ηρακλείου

Στα πλαίσια της ημέρας σχολικού αθλητισμού, που οργανώνεται κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ηρακλείου και το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Γιαννιτσών τηλεδιάσκεψη παρούσας της Ολυμπιονίκη Ελισάβετ Μυστακίδου, η οποία ενημέρωσε παιδιά και των δυο σχολείων και απάντησε σε πολλά ερωτήματα τους.

Παράθεση ευχαριστηρίων όπως είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ηρακλείου:

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον σύζυγο και προπονητή της, την Διευθύντριά του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Γιαννιτσών καθώς και τους συναδέλφους μας σε αυτό για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστούμε πολύ!

https://eneegylira.blogspot.com/2022/09/blog-post_3.html

Διδακτική επίσκεψη στο cafe “The Branch”

Διδακτική επίσκεψη των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών στο cafe “The Branch” στα Γιαννιτσά. Τέλεια εμπειρία! Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη για τις γνώσεις που μετέδωσε στους μαθητές μας. Ευχαριστούμε για το κέρασμα σε όλα τα παιδιά μας. Πράξεις αγάπης και σεβασμού!

Επίσκεψη της Ολυμπιονίκη Έλλης Μυστακίδου

Ευχαριστούμε θερμά την Ολυμπιονίκη μας κα Έλλη Μυστακίδου και τον Κο Γαβριηλίδη Γιάννη, προπονητή και σύζυγό της για την τιμή που έκαναν στο σχολείο μας. Τα παιδιά μας χάρηκαν τόσο πολύ που δεν τους άφηναν να φύγουν! Ανταλλάξαμε αναμνηστικά δώρα και οι μαθητές τους έδωσαν μετάλλια που έφτιαξαν με τα χρυσά τους χέρια. Άναψε εκ νέου η δάδα στο σχολείο μας μετά από 18 χρόνια με την οποία η κα Μυστακίδου μετέφερε τη φλόγα στην πόλη μας το 2004!

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

Η 9η Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού γιορτάστηκε με λαμπρότητα στο ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών. Η εικαστικός μας δημιούργησε ένα μεγάλο πανό με θέμα τον Αθλητισμό. Όλοι οι μαθητές ζωγράφισαν για να φτιάξουν αυτό το μαγικό πανό. Τοποθετήθηκε καινούργιος κάδος ανακύκλωσης και στο τέλος της ημέρας δόθηκαν έπαινοι στους μαθητές.

Εργαστήριο Μαγειρικής / Ζαχαροπλαστικής

Παστίτσιο μοσχομυριστο! Από τα χέρια των μαθητών μας υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Θωμά Ρίζου και ο κιμάς ευγενική δωρεά για όλη την χρονιά όπως και πέρυσι από το Κρεοπωλείο Χατζόγλου Αφοί στα Γιαννιτσά.

Άκου Με / Hear Me

ΑΚΟΥ ΜΕ!

Εκτός από τους νέους του Κδαπ μεΑ Γιαννιτσών συμμετέχουν στην κατασκευή και την αποστολή καμπανων το ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών,
το ειδικό Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών
το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών
ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας Λαμία
Κδαπ μεΑ Ορίζοντας Έδεσσα
Κδαπ μεΑ Κεκπα Διεκ Βόλου
Κδαπ Βασδεκειο Νέα Ιωνία Βόλου
Κδαπ μεΑ Νάουσας
Κδαπ μεΑ Σερρών
Κδαπ μεΑ Δημωφελειας Καβάλα
Κδαπ μεΑ Κιλκις
Εργ. Κεραμικης Ορίζοντας Έδεσσα
Ceramic lab Matres ability Cava di Tirreni Italy
Το κοινωνικό σπίτι της Τέχνης από το Τουμπιγκεν της Γερμανίας
Κεραμιστες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ, χαιρόμαστε πολύ που αυτό το γεγονός έγινε αιτία να γνωριστούμε και να συνομιλήσουμε. Το ηχόγλυπτο μπορεί να συνεχίζει να δέχεται καμπάνες καθ’ όλη την διάρκεια της Έκθεσης.

Τηλ. επικοινωνίας: 2382022999, Αγγελική Παπαδοπούλου

BRAVO SCHOOL!!

Το ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών εντάσσεται στο διεθνές σχολικό δίκτυο του World’s Largest Lesson και στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους in Αction SDGs Schools Club.Η εκπαιδευτικός του σχολείου μας κυρία Χρήστου Ελπινίκη μαζί με μαθητές του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών συμμετείχαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Brabo schools 2022. Και ιδού τα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια για τη Συμμετοχή σας! Το Bravo Schools 2022 Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.351 σχολικές τάξεις με 650 συμμετοχές σε εφαρμοσμένα σενάρια/καινοτόμα προγράμματα, μαθητικές δημιουργίες και δράσεις συνεργασίας, από 20.229 και πλέον μαθητές, ενώ 32.000 ενεργοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στα μηνύματα των παιδιών και συμμετείχαν στην ανοιχτή ψηφοφορία των κατατιθέμενων εργασιών. Μπορείτε να δείτε τις φετινές βραβεύσεις & διακρίσεις στην ιστοσελίδα μας και την on line εκδήλωση βράβευσης. Η συμμετοχή του σχολείου μας στο Bravo Schools 2022 μας εντάσσει στο διεθνές σχολικό δίκτυο του World’s Largest Lesson και στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους in Αction SDGs Schools Club.

Επίσκεψη στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Γιαννιτσών ενημέρωθηκαν από τους Αστυνομικούς της Τροχαίας Γιαννιτσών για θέματα ασφάλειας στους δρόμους στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών. Μαθητές και εκπαιδευτικοί απόλαυσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα ξενάγησης και πληροφοριών.

Επίσκεψη του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών στο εργαστήριο κεραμικής της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ.Π

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών επισκέφτηκαν το τμήμα Κεραμικής της ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.Π, έπλασαν πηλό και έφτιαξαν την δική τους καμπάνα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό με θέμα “ΑΚΟΥ ΜΕ”.