Όλα τα άρθρα του/της admin

BRAVO SCHOOL!!

Το ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών εντάσσεται στο διεθνές σχολικό δίκτυο του World’s Largest Lesson και στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους in Αction SDGs Schools Club.Η εκπαιδευτικός του σχολείου μας κυρία Χρήστου Ελπινίκη μαζί με μαθητές του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών συμμετείχαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Brabo schools 2022. Και ιδού τα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια για τη Συμμετοχή σας! Το Bravo Schools 2022 Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.351 σχολικές τάξεις με 650 συμμετοχές σε εφαρμοσμένα σενάρια/καινοτόμα προγράμματα, μαθητικές δημιουργίες και δράσεις συνεργασίας, από 20.229 και πλέον μαθητές, ενώ 32.000 ενεργοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στα μηνύματα των παιδιών και συμμετείχαν στην ανοιχτή ψηφοφορία των κατατιθέμενων εργασιών. Μπορείτε να δείτε τις φετινές βραβεύσεις & διακρίσεις στην ιστοσελίδα μας και την on line εκδήλωση βράβευσης. Η συμμετοχή του σχολείου μας στο Bravo Schools 2022 μας εντάσσει στο διεθνές σχολικό δίκτυο του World’s Largest Lesson και στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους in Αction SDGs Schools Club.

Επίσκεψη στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Γιαννιτσών ενημέρωθηκαν από τους Αστυνομικούς της Τροχαίας Γιαννιτσών για θέματα ασφάλειας στους δρόμους στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών. Μαθητές και εκπαιδευτικοί απόλαυσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα ξενάγησης και πληροφοριών.

Επίσκεψη του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών στο εργαστήριο κεραμικής της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ.Π

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών επισκέφτηκαν το τμήμα Κεραμικής της ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.Π, έπλασαν πηλό και έφτιαξαν την δική τους καμπάνα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό με θέμα “ΑΚΟΥ ΜΕ”.