Αρχείο κατηγορίας Σχολική γιορτή

Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στο σχολείο μας υλοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις όπως τρέξιμο, περπάτημα, σχοινάκι και ποδηλασία διάρκειας 120 λεπτών, υλοποιήθηκαν με τη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας. Στόχοι της δράσης ήταν η προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, η προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, η ενθάρρυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων ανάμεσα στους μαθητές που συμμετείχαν.

Τελευταία μέρα μαθημάτων

Την Τρίτη 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η τελευταία μέρα των μαθημάτων για τους μαθητές/τριες μας. Μοιράστηκαν δώρα από την Διευθύντρια του σχολείου μας και αποχαιρετήσαμε όλοι μαζί τους μαθητές/τριες μας. Ανταλλάξαμε ευχές για καλό καλοκαίρι και είπαμε καλή αντάμωση για τον Σεπτέμβριο.

Σχολική γιορτή για την 25η Μαρτίου

Σχολική γιορτή πραγματοποιήθηκε μας για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821. Οι μαθητές απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν, παρακολούθησαν βίντεο και χόρεψαν δημοτικά πραδοσιακά τραγούδια.

Γιορτή για το Πολυτεχνείο

Πραγματοποιήθηκε γιορτή ανά τμήμα για την Επέτειο του Πολυτεχνείου με τραγούδια, βίντεο, ποιήματα και συζήτηση. Η εξώπορτα στολίστηκε από το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών. Γιατί παλεύουμε μαζί στα δύσκολα γιατί χαιρόμαστε μαζί στα όμορφα. Μαζί και το Ειδικό Νηπιαγωγείο.