Παγωτό φερέρο ροσέ

Καλημέρα παιδιά… Χρόνια Πολλά, εύχομαι να είστε όλοι καλά!

Στο μάθημά μας όμως εμείς, μιας και έχουμε σχεδόν Μάιο και ο καιρός είναι πιο καλός και ζεστός. Τι καλύτερο από ένα λαχταριστό και δροσερό παγωτό! Είναι πολύ εύκολη η συνταγή.

Υλικά

1 κουτί εβαπορέ
1 ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες άρωμα
500 γρ. σαντιγί την πράσινη από τα ψυγεία

Ακόμη μερικά φερέρο σε κομματάκια και μερικά ολόκληρα από πάνω για ντεκόρ!

Διαδικασία

Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε σιγά σιγά το εβαπορέ και συνεχίζουμε να χτυπάμε για ακόμη 2-3 λεπτά. Έπειτα ρίχνουμε τις βανίλιες και κομματάκια φερέρο και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Δεν θα είναι εντελώς πηχτό! Το βάζουμε στην κατάψυξη και κάθε μισή ώρα το χτυπάμε για λίγο. Αυτό το κάνουμε τρεις φορές.

Μην ξεχάσουμε όμως παιδιά να βάλουμε τα ολόκληρα φερέρο για ντεκόρ…

Εναλλακτικά μπορούμε να κάνουμε την ίδια διαδικασία και αντί για φερέρο να βάλουμε γκοφρέτες, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Σταμάτιος Τοπαλίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.