Αρχείο μηνός Μάιος 2022

Επίσκεψη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας

Επίσκεψη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στο ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών για επιμόρφωση εκπαιδευτικών και μαθητών .Ευχαριστουμε θερμά τον Διοικητή Πυροσβεστικής Γιαννιτσών Κο Καμπουριδη Γκίκα και τους Πυροσβέστες Κο Παυλίδη Θεοδόση και Σαλονικιδη Νίκο για την επιμόρφωση σε θέματα Πυρασφάλειας και την Πρακτική άσκηση.

Ο ορισμός της διαφορετικότητας

Ο ορισμός της διαφορετικότητας αλλά και το πώς μπορούμε να αποδεχτούμε οτιδήποτε δεν είναι όμοιο με εμάς, είτε λόγω χαρακτηριστικών, είτε λόγω καταστάσεων, είτε λόγω συμπεριφορών είναι ένα ζήτημα που συναντάμε συνεχώς στη καθημερινότητα μας.Όλοι μαζί εμείς θα φτιάξουμε έναν κόσμο από αγάπη κ ελπίδα!

Συμμετοχή του σχολείου μας σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Bravo Schools

Το σχολείο μας συμμετέχει στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό: «Bravo Schools» που στοχεύει στην ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων σε θέματα που σχετίζονται με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Οι δράσεις που καταθέσαμε είναι 3! Ψηφίστε μας στον παρακάτω σύνδεσμο, δίνοντας μόνο το email σας, για να ενταχθεί το σχολείο μας στο δίκτυο πρεσβευτών των 17 στόχων, ως κέντρο ενημέρωσης και αφύπνισης της τοπικής μας κοινότητας.  Ευχαριστούμε!!!

https://bravo-schools.inactionforabetterworld.com/voting-by-school/eeeek-giannitswn.1319.html

Διδακτική επίσκεψη μαθήματος Γεωπονίας

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ του τμήματος Γεωπονίας πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στα κτήματα πλησίον του σχολείου. Παρατήρησαν τις καλλιέργιες ελιάς, βαμβακιού, σιταριού καθώς επίσης και παρατήρηση λειτουργίας καλλιεργητή και ποτίσματος με καρούλι.

Συνέντευξη Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης για Σχολ.Εφημερίδα ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών

Στα πλαίσια του προγράμματος της σχολικής μας εφημερίδας, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμά Μπαχαράκη. Στο 3ο τεύχος της εφημερίδας μας θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Μπαχαράκης στους μαθητές στου σχολείου μας!

Εκδρομή – Σχολικός περίπατος

Την Τετάρτη 11/5/2022 το σχολείο μας πραγματοποίησε την εκδρομή – σχολικό περίπατο στον Πλατανότοπο των Γιαννιτσών! Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών το διασκέδασαν και συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες μαζί με τους εκπαιδευτικούς.