Αρχείο μηνός Δεκέμβριος 2021

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Οι μαθητές μας με την κυρία των εικαστικών, της μουσικής καθώς και με το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη παράσταση με τίτλο ” Ο καλλικάτζαρος θα μείνει….” όπου το διασκέδασαν και χάρηκαν πολύ! Χρόνια Πολλά και Καλές γιορτές!!

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τις σχολικές μονάδες για την συμμετοχή στις δράσεις της 3ης Δεκεμβρίου

Σε συνέχεια της με αριθμ. Πρωτ. 152062/ΓΔ4 24/11/2021 εγκυκλίου του ΥΠΑΙΘ, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλες τις σχολικές μονάδες που απέστειλαν υλικό για την δημιουργία βίντεο που αναρτήθηκε στην κεντρική ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Αναφορικά με τα σχολεία που δεν συμπεριλήφθηκαν στο βίντεο λόγω εκπρόθεσμης αποστολής του υλικού, αυτό θα αξιοποιηθεί στις δράσεις της επόμενης σχολικής χρονιάς. Η πρόσβαση στο εν λόγω βίντεο γίνεται στην κάτωθι διεύθυνση URL του συνδέσμου :

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Τμήμα Γ’ Προάσπισης Δικαιωμάτων μαθητών με αναπηρία ή/και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες deae3@minedu.gov.gr Τηλ. : 2103442928, 2929, 2182

Συμπερίληψη φωτογραφιών ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών σε βίντεο δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρίας

Μεγάλη μας τιμή και συγκίνηση να συμπεριληφθούμε στο βίντεο που αφορά δράσεις κάθε σχολείου της Ελλάδας, από την διοργάνωση δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ έστειλε τρεις φωτογραφίες από εκπαιδευτικές δράσεις των μαθητών μας και εικαστικές δημιουργίες τους.
Η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Γιαννιτσών
Αλμπανίδου Πολυξένη
Ο Αναπληρωτής Διευθυντής, ο οποίος ανέλαβε την αποστολή φωτογραφιών.
Χατζόγλου Αλέξανδρος
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Γιαννιτσών
Επιστολή Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης .
Ευχαριστούμε όλες τις σχολικές μονάδες που, με αφορμή τη σημερινή ημέρα, απέστειλαν στη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης υλικό με δράσεις και μηνύματά τους για την 3η Δεκέμβρη. Το υλικό αυτό αξιοποιήθηκε για τη δημιουργία του σύντομου βίντεο που ακολουθεί.
Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Πηγή: www.especial.gr


3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, δεχτήκαμε επίσκεψη από ομάδα μαθητών της β΄ Γυμνασίου του σχολείου της Νέας Πέλλας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξάπλωση του covid-19.Κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν βιωματικές παρεμβάσεις και δράσεις στο πλαίσιο της συνεκπαίδευσης. Μάλιστα εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας δόθηκε η υπόσχεση για επανάληψη αντίστοιχης συνάντησης και περαιτέρω συνεργασία των δύο σχολείων. Ευχαριστούμε πολύ την Διευθύντρια του Γυμνασίου Πέλλας κα Νομικού Ποθητή, τις καθηγήτριες που συνόδευσαν και τους μαθητές, που κάθε χρόνο μας τιμούν με την παρουσία τους.